Ontwerp Park We-jerhof van de werkgroep op de Biest

Op de locatie aan de Graafschap Hornelaan is men nu bezig met het ontmantelen en verplaatsen van de containers die het WOZOCO hebben gevormd.

De werkgroep staat al te popelen om aan het werk te gaan, misschien kan men dit voorjaar al gaan aanplanten. Wilt u meedoen met de werkgroep? Meld u aan bij de wijkraad: wijkraaddebiest@outlook.com . Iedereen is welkom! Hoe meer mensen meehelpen, des te sneller hebben we met z’n allen een echt mooi park.

Op het ontwerp is aan de onderkant de ingang aan de Graafschap Hornelaan en in het bovengedeelte ziet men de huizen van de Doolhofstraat en helemaal boven, de Scheepsbouwkade.

Als alles goed gaat, wordt niet alleen dát terrein opnieuw gevormd, maar hopelijk is men zo verstandig om ook de omliggende gronden een goede opknapbeurt te geven, die toch echt al heeel lang nodig is. Dan kunnen de omwonenden eindelijk eens normaal in een fijne buurt wonen. Hieronder kunt u een ontwerp bekijken van het toekomstige park We-jerhof.

klik op ontwerp