Zondag 28 juni Wijkfeest bij park aan de Bron

Wijkfeest in park Aan de BronP1230756 wijkfeest 2013

 

Na de regenrijke editie van vorig jaar organiseren de wijken Biest en Groenewoud op zondag 28 juni 2015 van 12.00 u. tot 17.00 u. weer een gezellig en spetterend wijkfeest! Dit feest zal plaatsvinden in het park Aan de Bron gelegen op de hoek van de Maaslandlaan en de Graafschap Hornelaan. Iedereen is deze dag welkom om samen met andere wijkbewoners in een gezellige en kindvriendelijke sfeer deel te nemen aan de vele leuke activiteiten!
Het wijkfeest is als wijkactiviteit ter bevordering van ontmoeting van de wijkbewoners opgenomen in de leefbaarheidagenda 2015 van beide organiserende wijken en is onderdeel van ‘Mijn Straat Jouw Straat’. ‘Mijn Straat Jouw Straat’ is een samenwerk-ingsverband tussen Gemeente Weert, Wonen Limburg, Politie Limburg-Noord, Punt Welzijn en wijk- en dorspraden om de leefbaarheid en de sociale samenhang in de wijken en dorpen te verbeteren.
Kinderen kunnen zich deze dag laten schminken, P1230789 wijkfeest 2013 een airbrush tattoo (afwasbaar) laten zetten, zich uitleven door deel te nemen aan verschillende workshops en te kijken naar demo’s van dansschool Judith’s Dancepoint. Deze demo’s zijn ZUMBA Step en stijldansen,  P1230787 wijkfeest 2013ook wordt er een kleuter en peuter dansles gegeven en er wordt gedanst met mensen met een verstandelijke beperking. Er kunnen spullen worden verkocht op de rommelmarkt, en kinderen kunnen in attracties zoals de nostalgische zweefmolen, een Rodeostier en de klimtoren. Daarnaast is er een ballonnenclown aanwezig en men kan voetballen in de Soccerdôme. De attracties zijn gratis toegankelijk. Op het terras en in de kantine van PSW kunt u genieten van koffie en heerlijke zelfgebakken wafels en cake. Vastelaovündj-Vereniging De Schäöpkes verzorgt de verkoop van frisdrank en zwakalcoholische dranken en er zijn diverse snacks te koop. Deze kunt u nuttigen onder het genot van de muziek van de DJ en het hermenieke Uut de moat.
Kinderen, waaronder ook peuters en kleuters, kunnen zich tijdens het wijkfeest ter plekke aanmelden voor het volgen van de workshops van de dansschool. Ook is het wijkfeest voor een vereniging P1230759 wijkfeest 2013een prima manier om zich te presenteren en nieuwe leden te werven. Wilt u meedoen met uw vereniging aan het wijkfeest, of wilt u of uw kind deelnemen aan de rommelmarkt, dan kunt u zich aanmelden via wijkraaddebiest@outlook.com , of kom met je spullen op de dag zelf. Vanaf 11 uur kun je terecht. Als er plaats is kun je verkopen en die het eerst komt heeft de plek voor het uitzoeken. Let op: auto’s zijn tussen 12.00uur en 17.00uur niet toegestaan op het terrein en u dient u eigen deken/tafel mee te nemen.
Kom dus allemaal naar het wijkfeest om er samen een leuke dag van te maken!