Bericht van betrokken burger.

WEERT – Het is niet meer mogelijk om een parkeervergunning zonder kenteken te krijgen. Alleen de dure kraskaarten kunnen gekocht worden. Gratis parkeergelegenheid is vaak niet in de buurt. Dit is niet betaalbaar voor de minima.

De dupe zijn mensen die afhankelijk zijn van zorg en begeleiding aan huis, of die mantelzorgers hebben. Deze mensen vereenzamen nog meer.

Bejaarden die bij elkaar op de koffie willen en slecht ter been zijn kunnen dit niet meer. Zelfs iemand ophalen is een probleem, want waar laat je de auto als je diegene in een appartement gaat ophalen, of snel wat eten wil afgeven.

Ik vind het een schande dat een gemeente die de mond vol heeft van participatie en mantelzorg zijn inwoners In het kader van bezuinigingen in de kou laten staan. En dat ook de media hier geen aandacht aan schenkt.

Mv Pellemans