Banken voor het nieuwe park op de Biest

Van de stichting Wonen Limburg en Land van Horne worden 3 banken beschikbaar gesteld, deze worden later verdeeld over het nieuwe park op de Biest. De banken kunnen we gratis krijgen, wel is gevraagd de planken los te banken binnenplaatsschroeven en de banken rond de poten bloot te graven. Dit gaan we doen op dinsdag 5 januari om 9.30 uur bij Van Berloheem Vogelbleek. Ook hier weer de vraag wie kan en wil er mee helpen.

Als de banken zijn gedemonteerd zal de graafmachine van de firma Spierings deze banken verplaatsen naar de Weijer vanaf de Van Berloheem locatie.

Daarna moeten de planken nog geschuurd worden en een nieuwe frisse kleur krijgen. Wie wil daarmee meehelpen? Laat u het even weten als u wilt helpen met de een of andere klus? Via wijkraaddebiest@outlook.com aub.

Als u dit een leuk initiatief vindt, wilt u dit bericht dan via facebook, twitter of andere sociale media delen of leuk vinden? Bedankt alvast. We willen zoveel mogelijk mensen bereiken, zodat mensen die dat willen de informatie en de gelegenheid krijgen om te helpen en mee te doen in het eigen park.