Wijkraad de Biest zoekt buurtgenoten!

IMG_20151229_135048
Wijkpark
P1230759 wijkfeest 2013
Wijkfeest

Wijkraad de Biest is druk met veel activiteiten en heeft heel wat plannen  voor een goede buurt.

We werken mee in de organisatie van de avondvierdaagse,  aan de inrichting van het wijkpark en de activiteiten in dat park,  we organiseren mede het wijkfeest en de buitenbios,

Meer foto's vindt u op weertdegekste.nl
Buitenbios

we doen mee met het repair cafe, verzorgen een pagina in Biestblog.nl en we maken vijf keer per jaar het nieuwsblad voor de Biest.

Daarnaast willen we gaan meedoen aan het project zelfredzaamheid,  het project buurtpreventie (what’s app groepen) en in december willen we iets voor de wijk organiseren. Al deze activiteiten doen we met veel plezier en voldoening met enkele mensen. Maar omdat het aantal projecten voor zo weinig mensen eigenlijk te groot is, zoeken we mensen die ons meehelpen. Met ideeën en handen. Vind je hierboven een activiteit waar je aan mee zou willen doen, meld je dan aan bij de wijkraad. Ook bij het bestuur zijn enkele vacatures. Kom op, we zorgen samen goed voor onze wijk bij wijkraad de Biest!

wijkraaddebiest@outlook.com