Paaswake in de Paterskerk

Bent u ook wel eens geraakt door de prachtige sfeer in de Paterskerk op de Biest in Weert? Natuurlijk zouden we bijna zeggen. U was namelijk in grote getale aanwezig tijdens de Krönungsmesse op Kerstavond 2016. U kunt die sfeer herbeleven in de kapel van de Paterskerk waar op 15 april 2017 aanvang 19.00 uur de Paasnachtwake zal beginnen en waar we ons verzamelen voor het wijden van het vuur, het ontsteken van de Paaskaars en het doorgeven van het licht. Dat alles onder muzikale begeleiding van Zangvereniging Creatura als opmaat naar de Pasen. Wij zingen dan o.a. de Messe breve van Gounod en de vaste gezangen die bij de Paaswake horen. Tevens zal ons damesensemble In Monte Oliveti zingen alsmede I don’t know how to love Him. Wij zouden het leuk vinden als we u bij deze Paaswake mogen begroeten. U bent uiteraard van harte welkom.

Zie voor meer informatie: http://www.creatura.info, ook om lid te worden.