De Buitenbioscoop 2017 met de film Sing op zaterdagavond 2 september!

Film Sing tijdens Buitenbioscoop 2017 in park Aan de Bron

Op zaterdagavond 2 september organiseren de wijkraden Biest en Groenewoud wederom de Buitenbioscoop. De filmavond start rond 20.00. Vanaf 19.00 kunnen bezoekers al een zitplekje uitkiezen. Dit jaar wordt de film Sing vertoond. Een film voor jong en oud! De filmavond zal plaatsvinden in het park Aan de Bron gelegen op de hoek van de Maaslandlaan en de Graafschap Hornelaan. Bij slecht weer wordt de film in de nabijgelegen sporthal Aan de Bron vertoond. Iedereen is welkom om samen met elkaar te genieten van deze gezellige filmavond.

Dit gezellige evenement is als wijkactiviteit opgenomen in de leefbaarheidagenda 2017 met als doel de leefbaarheid en sociale samenhang in de wijken te verbeteren.

Vanaf 19.00 uur kunt u een plekje zoeken voor de film. Neem hiervoor uw eigen dekentje of stoeltje mee, zodat u heerlijk comfortabel naar de film kunt kijken. Om het nog extra gezellig te maken en een echt bioscoopgevoel te krijgen, is er gratis popcorn en ranja voor de kinderen.

De gehele avond wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende sponsoren en zal ook bij slecht weer doorgang vinden. Bij slecht weer wordt de film namelijk vertoond in de nabijgelegen sporthal Park Aan de Bron. U hoeft in dat geval geen eigen stoeltjes of dekentjes mee te nemen. Via www.groenewoudweert.nl en facebook.com/repaircafeweert houden we u hiervan op de hoogte.

Sla de poster op op je computer en druk hem af: