UPDATE BUITENBIOSCOOP 2 SEP: Film wordt in Sporthal Aan de Bron getoond

Aanstaande zaterdag, 2 september, vindt de ‘buitenbioscoop’ niet in het park maar in de Sporthal Aan de Bron plaats. Vanwege de ongunstige weersverwachtingen heeft de organisatie besloten om de film SING binnen te vertonen. De sporthal ligt naast Basisschool Aan de Bron (Maaslandlaan 1, Weert).  Op deze manier kunt u ondanks het wisselvallige weer toch genieten van een prachtige filmavond. Dus zeker niet thuis blijven!

U wordt vriendelijk verzocht om dit keer geen stoeltjes of dekentjes mee te nemen. Verder is eten en drinken in de sporthal niet toegestaan. U bent vanaf 19:00 van harte welkom in de sporthal. De film begint rond 20.00. Kom op tijd om een fijn zitplekje te bemachtigen.

Heeft u nog vragen over dit bericht, neem dan via deze link ‘Contact’ met ons op.

Wijkraden Biest en Groenewoud