Circus in de Zorg bij Hieronymus voor alle bewoners van Land van Horne

Op 11, 12, 13 en 14 oktober komt Circus in de Zorg naar zorgcentrum Hieronymus om alle bewoners van Land van Horne een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Vier dagen lang verzorgen professionele artiesten drie keer per dag een voorstelling.

Circus in de Zorg

Het circus brengt bij de bezoekers veel herinneringen naar boven. De artiesten zijn niet alleen lenig en grappig, maar ook sensitief en begaan met het publiek. Acrobaten doen spannende acts in de lucht, clown Frenky maakt jong en oud aan het lachen en hondjes dartelen door de piste. Samen creëren ze een plek vol magie en avontuur, die de dagelijkse belemmeringen even helemaal doen vergeten. Dat maakt de voorstelling toegankelijk, liefdevol en onvergetelijk.


Voorstellingen

De magische circustent is vanaf zondag 9 oktober te bewonderen op het parkeerterrein van Hieronymus. Het circusspektakel start op dinsdag 11 oktober en eindigt op vrijdag 14 oktober. In totaal zijn er twaalf voorstellingen.

Verkeersomleiding

Pendelbussen en vervoer van begeleiding worden ingezet om bewoners en begeleiding naar het circus te vervoeren. De op- en uitstapplaats is op de Biest. Om te zorgen voor een veilige verkeerssituatie wordt de Biest, ter hoogte van het parkeerterrein van zorgcentrum Hieronymus, afgezet op de momenten dat bewoners in- en uitstappen. Verkeersregelaars leiden het verkeer om vanuit de Biesterbrug en Franciscuslaan richting het centrum. Het is dus mogelijk dat u dinsdag 11 oktober tot en met vrijdag 14 oktober wordt omgeleid.

Wij realiseren ons dat door het event tijdelijk verkeersoverlast kan ontstaan. Onze excuses voor het ongemak dat u mogelijk heeft.

 Circus in de Zorg


Stichting Land van Horne is een organisatie voor verzorging, verpleging en thuiszorg. Met ruim 2.700 medewerkers en 1.000 vrijwilligers biedt de stichting (thuis)zorg en aanvullende diensten aan cliënten in de gemeenten Weert, Nederweert, Leudal, Cranendonck en Someren.